Sociedad

El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent rebrà un avanç econòmic de la Generalitat

En total el Consell ha aprovat anticipar 120.000 euros, dels quals 11.400 aniran a la ciutat

Façana del CLJO

El Consell ha aprovat l'acompte del 65 per cent de les subvencions destinades als consells locals de la joventut de la Comunitat Valenciana. L'import avançat ascendeix a 120.000 euros i està dirigit a finançar programes i actuacions promoguts i executats pels consells locals de la joventut per al període que abasta entre desembre de 2023 i octubre de 2024.

Aquest acompte es realitza segons el que es preveu en la Llei 1/2015 de la Generalitat, on s'estableix que els avançaments poden aconseguir el 65% quan es tracte de subvencionar a entitats sense ànim de lucre que realitzen projectes o programes vinculats a àrees d'acció social, entre les quals s'inclouen la cultura, l'esport, l'oci i turisme inclusius, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Entre eixos 120.000 euros anticipats, està el d’Ontinyent, on a’avança un total d’11.400 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00