Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
LLENGUA I HISTÒRIA

La tercera edición de la Festa Isabelina dedicada a Isabel-Clara Simó tindrà lloc aquest divendres 14

Jordi Tormo i Rosa Fraj són dos dels protagonistes d'aquesta cita que consistirà principalment en una ruta guiada teatralitzada com ens expliquen en Hoy por Hoy Alcoy, seguida d'un sopar de cabasset on hi haurà un sorteig de llibres de l'autora alcoiana

Rosa Fraj i Jordi Tormo, en l'estudi central de Radio Alcoy

Rosa Fraj i Jordi Tormo ens parle sobre la tercera edició de la Festa Isabelina (13/06/2024)

08:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718286527742/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La tercera edició de la Festa Isabelina dedicada a la nostra escriptora més emblemàtica, Isabel-Clara Simó, tindrà lloc aquest divendres 14 de juny a partir de les 19 hores en la Plaça Atzucac de Sant Vicent Ferrer, El Partidor. D'aquell punt començarà una ruta teatralitzada 'L'Alcoi de Júlia' inspirada en la coneguda novel·la, amb Jordi Tormo i Francesc Gisbert com a guies i amb els alumnes de l'Escola Municipal de Teatre com actors. La mateixa directora de l'escola, Rosa Fraj, i Jordi Tormo, han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy per explicar algunes dades d'aquesta activitat organitzada per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat i el Centre Cultural Ovidi Montllor. No faltarà un sopar de cabasset a l'Ateneu Popular El Panical i un sorteig de llibres de la mateixa Isabel-Clara Simó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00