Hora 14 Alcoy
Sociedad
MÚSICA

Fundació Mutua Levante i Ajuntament d'Alcoi recolcen la tercera edició del Fest Jazz Mussol Alcoi

Tindrà lloc aquest dissabte 29 de juny al parc de la Glorieta a partir de les 20 hores on es farà un homenatge a dos grans veus del jazz valencià, Key Day i Eva Romero

Pep Jordá i Jacobo Blanes, durant la presentació de la tercera edició del Fest Jazz Mussol Alcoi / Mutua Levante

Alcoi

El Club Jazz Mussol organitza la tercera edició del Fest Jazz Mussol Alcoi, respaldat per la Fundació Mutua Levante i l'Ajuntament d'Alcoi. La seu de la Fundació Mutua Levante a la plaça d'Espanya ha sigut el lloc on s'ha presentat aquest esdeveniment de la mà de Pep Jordá, patrono de la Fundació i Jacobo Blanes, president de l'entitat. Casualment una de les primeres activitats culturals en les que va col·laborar la Fundació va a ser al Jazz Club El Mussol.

L'entitat compleix deu anys i en aquesta cita tancarà un curs tan especial. Serà aquest dissabte 29 de juny a partir de les 20 hores en el parc de La Glorieta amb dos excel·lents concerts amb entrada lliure i on hi haurà un homenatge a dos de les veus més importants del jazz valencià, Key Day i Eva Romero.

Precisament la primera actuació serà la de Claudia Fernández, coneguda amb el nom artístic de Key Day, amb el seu trio Key Day Project, pel que estarà acompanyada de Pablo Pérez al saxo, ewi i baix i Juanma Pastor, a la guitarra.

Després serà el torn de Eva Romero que actuarà cap a les 22 hores i ens presentarà el treball 'Remembering Ella', un homenatge a la reina del jazz, Ella Fitzgerald, en un concert d'una vintena de temes. Estarà acompanyada en el seu cas per César Cortés, contrabaix, Edu Marquina, piano, i José Reillo, bateria.