Sociedad

Comencen les obres del nou espai jove i multiusos de Bèlgida

També tindran lloc altres reformes com les del Carrer Vall d'Albaida o el Camí de Mudel

Entrevista a Diego Ibáñez. Obres a camins, carrers i edificis de Bèlgida

Entrevista a Diego Ibáñez. Obres a camins, carrers i edificis de Bèlgida

11:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719837418579/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

La localitat de Bèlgida comença juliol amb 3 projectes d’obres i/o reformes interessants a la localitat.

Espai jove i sala multiusos

Hui mateix ja han començat les obres de la reforma de la casilla dels peons camineros, un edifici on va a procedir-se a habilitar un espai multiusos en la planta baixa i un espai jove en la primera planta. Una inversió de 400.000 euros, dels que 250.000 son del Ministeri de Transports i Agenda Urbana, Fons Next Generation, mentre que els altres 150.000 són del Pla d’Inversions de la Diputació 2022-23.

S’espera que tinguen una durada que d’uns 5 mesos, ja que han d’estar finalitzades abans d’acabar aquest 2024. “Pensem que es podrà inaugurar a inicis de 2025, que és el que ens toca pels terminis amb els que ens vam comprometre”, afirmava l’alcalde Diego Ibáñez

Un edifici que era de la Conselleria i pel que van arribar a un acord per a la cessió, amb el compromís de reformar-lo i donar-li un bon us i amb el que es pretén complit amb les peticions de les Associacions de la localitat, que busquen un lloc on reunir-se i també dels joves, que no tenien cap espai de gaudi.

Carrer Vall d'Albaida

Altra de les obres que s’ha confrirmat és la del Carrer Vall d’Albaida, unes obres que han sigut adjudicades, però que l’empresa ha informat a l’Ajuntament que per les dates que son, prefereixen començar-les després de les vacances d’agost. Matisava Ibáñez que ”des de l’Ajuntament també ho preferim, ja que en aquest mes de juliol o agost podria trastocar molt els plans als veïns”. Aquestes obres, amb un pressupost de 106.000 euros, seran per a la reurbanització integral del carrer, incloses les voreres, i canviar la xarxa d’aigües i repavimentar i tindran una durada d’entre 4 a 6 setmanes.

Camí de Mudel

Per últim l’obra que encara no ha sigut adjudicada és la Camí de Mudel. Matisen en aquest cas que “Bèlgida és un municipi agrícola i necessitem que els camins estiguen en bon estat. És un camí que teníem molta demanda per reparar-lo”.

El camí de Mudel és un camí molt llarg on s’invertiran en total 120.000 euros per a pavimentar amb asfalt, ja que “quan plou és casi impossible transitar per ahí en seguretat”, afirmava un Ibáñez que finalitzava al respecte recordant que “tots els camins que hem reformat fins ara han acabat bé

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00