Música

El grup d'Ontinyent ‘Roble’ guanya el concurs del FIB i ja forma part del cartell

El Festival Internacional de Benicàssim tindrà representació ontinyentina amb la banda capitanejada per Héctor Robledillo

Roble

Ontinyent

Després de superar la primera fase del concurs de grups per aconseguir ser els últims noms del cartell del FIB, el grup ‘Roble’ s’enfrontava aquest dissabte a un concurs entre els 6 finalistes on ja era el jurat professional qui decidia els guanyadors finals.

Aquest mateix matí s’ha conegut que ‘Roble’ el grup d’Ontinyent liderat per Héctor Robledillo, ha sigut un dels tres guanyadors, pel que la banda tocarà a un dels festivals més importants de música de tota Espanya, el Festival Internacional de Benicàssim, el FIB.

Roble ha sigut junt a Novus i People Being People els tres guanyadors de la final del Heineken Rising Stars Contest 2024 que es va realitzar a la Sala Jerusalem de València. Els tres han superat a més de 1.100 grups que es van presentar per tocar al festival.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00