Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Sisena edició de "Poble Nou, Cultura a la fresca"

Del 2 al 23 de juliol els carrers i places del barri acolliran cada dimarts projeccions a la fresca.

Entrevista a Josep Sanz. Sisena edició de Poble Nou, Cultura a la fresca.

Entrevista a Josep Sanz. Sisena edició de Poble Nou, Cultura a la fresca.

07:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719842576549/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

sDes d'este dimarts 2 de juliol i seguint amb la tradició de les darreres 5 edicions es podrà gaudir cada setmana fins al dia 23 d'unes nits de cinema gratuït i a la fresca. La primera projecció és al carrer Sant Antoni amb el documental «De portes en dins. Dones, vida i treball a la Vall d’Albaida», un documental que parla de treballs que tradicionalment han fet a casa les dones a la nostra comarca.

Per al dimarts dia 9 de juliol al carrer Tomàs Valls, gaudirem d’un documental molt especial per a l’Associació Veïnal, ja que va ser el primer que ens vam plantejar projectar el 2017 i que després de la mort del director Toni Canet, i diferents circumstàncies ocorregudes, ens impossibilitaren dur-lo fins a aquest any, on de la mà, novament, del gran amic de l'associació, Casimir Romero, i amb el títol «Calç Blanca, Negro Carbón», visualitzarem un relat sobre la desaparició dels oficis de carboner i calciner.

Per a la tercera setmana, el dia 16 de juliol a la placeta de Sant Carles, podrem gaudir del documental "El Kapo" un grandíssim documental, que, de la mà de la Universitat de València, la Universidad nacional de Cuyo (Argentina) i un dels seus protagonistes, l’historiador Guillem Llin, ens duen la història de César Orquín Serra.

I per a acabar, el dia 23 de juliol a la plaça del mercat de dalt, destinat al públic infantil i a tota persona que gaudisca del cinema d’animació, un any més comptarem amb la col·laboració del Màster d’Animació de la Universitat Politècnica de València, que ens mostrarà una selecció dels curts que formen part dels treballs de fi de màster (TFM) realitzats pels estudiants, junt a altres curts del catàleg de l’Institut Valencià de Cultura, i per primera vegada, amb la col·laboració de l’Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi (EASD Alcoi).

Les projeccions seran a les 10 de la nit, però abans hi haurà un sopar de baix braç i cal afegir també que després de cada documental o pel·lícula es realitzarà una tertúlia sobre el que hem gaudit a la pantalla.

Escolta l'entrevista que vam realitzar a Josep Sans, clica l reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00