Sociedad

La Glorieta torna a acollir un Ontinyent en Concert amb novetats

La gran novetat és l'orquestra Montecarlo actuarà a la ciutat el diumenge de festes molts anys després

Ontinyent

Moltes novetats en les actuacions musicals d’aquest 2024 a Ontinyent dins del programa Ontinyent en Concerts, amb una tornada d’allò més especial.

La primera de les novetats, la més clara, és el lloc on es realitzarà aquest any. El parc de la Glorieta torna a ser el que acollirà tots els espectacles.

D’altra banda, altre canvi és el de les actuacions. Aquest any no hi haurà concerts de música en directe dels que estàvem acostumats als últims anys en la nit de la verbena, on grups com Auxili, La Fúmiga, Zoo o Búhos havien passat per la ciutat en els últims 3 anys.

De fet, inclòs dins de l’Ontinyent en concert sols es troba per a eixe dia la ja tradicional ‘Nit Gran’, on des de les 20:00 de la vesprada tindrà lloc una obra de teatre ‘Qui té fam somia en rotllos’ de la companyia Teatre per a tots, i després del sopar, l’actuació serà la de l’humorista Esteban Navarro.

Per a dimecres es manté l’actuació musical infantil amb ‘Fantasyland’ a les 19:30 i per la nit serà el torn del concert de ‘Violoncheli Brothers’, amb la seua actuació New Emotions.

Dijous, com ja és habitual, després de l’alardo tindrà lloc l’actuació d’una orquestra, en aquest cas la ‘Matrix Band’, que començarà a la 1 de la matinada, mentre que divendres tindrà lloc l’espectacle de djs ‘Cachondeo’. Per a dissabte ja un tradicional, que repetirà un any més i que tots els any és exitós, la ‘Kraken Monster’.

La gran novetat d’aquest 2024 és una tornada especial. L’orquestra Montecarlo tornarà a Ontinyent per a actuar el diumenge després de molts anys

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00