Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

El grup de teatre Café de Dotze debuta a Guadasséquies amb l'obra "Bruto tenía otras razones"

Aquest dissabte 6 de juliol el grup de teatre enceta la seua primera representació de l'obra a la Casa de la Cultura.

Entrevista a Rafa Pascual, director del grup de teatre Café de Dotze

Entrevista a Rafa Pascual, director del grup de teatre Café de Dotze

10:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720010054133/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Guadasséquies

La màgia del teatre arriba aquest cap de setmana a Guadasséquies de la mà del grup de teatre Café de Dotze que ja té tots els preparatius per a fer-nos gaudir d'una vetlada d'estiu a la Casa de la Cultura del poble. Rafa Pascual, director del grup Café de Dotze, ha estat amb nosaltres per a contar-nos com se senten pocs dies abans de la representació: "Aquest dissabte serà l'estrena i nosaltres ja estem tots preparats".

"Bruto tenía otras razones" és el nom que rep l'obra dirigida per Rafa Pascual i interpretada per actors i actrius del poble de Guadasséquies. Així ens ho contava Rafa: "Pedro, Esperança, Pepita, Fina i Pepet són els actors i les actrius que donen vida als personatges de l'obra". També ens contava que és una obra del director José Cedena, de qui ja han representat unes 8 o 9 obres al llarg dels seus anys d'actuació. Aquesta, és una obra basada en fets reals i amb un objectiu clar, fer riure a l'espectador durant la seua hora i mitja de durada, assegurava Rafa Pascual.

El grup de teatre Café de Dotze fa ja més de quinze anys que actua a diferents pobles de la comarca i encara que, hui en dia, sols representen les seues obres a Guadasséquies, Rafa ha volgut convidar a la gent dels pobles veïns a acudir aquest dissabte a les 22:00 hores per a gaudir de l'obra i passar una vetlada d'allò més divertida. El director de "Bruto tenía otras razones" no ens ha volgut fer cap avanç de l'obra, però ha confirmat que el riure està assegurat.

Recordeu afegir a la vostra agenda un recordatori per a acudir aquest dissabte dia 6 de juliol a la Casa de la Cultura de Guadasséquies per a gaudir de l'obra "Bruto tenía otras razones" del grup de teatre Café de Dotze.

Podeu escoltar l'entrevista a Rafa Pascual clicant en el reproductor de la imatge que apareix dalt d'aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00