Sociedad

Els joves de Bocairent ja coneixen les activitats del 'seu' estiu

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut i el Centre d’Informació Juvenil, impulsa una nova edició de l’Estiu Jove

Panoràmica del Barri Medieval // Ajuntament de Bocairent

Ontinyent

L’Ajuntament de Bocairent, a través de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut i el Centre d’Informació Juvenil, impulsa una nova edició de l’Estiu Jove. Serà la número huit i comptarà de nou amb les propostes recollides tant pel Plenari Infantil com pel Consell Municipal de la Joventut. A més, tindrà el suport de l’Institut Valencià de la Joventut.

Aquesta programació d’oci dirigida a infants, adolescents i joves estarà present al municipi durant juliol i agost. Per al primer mes, la iniciativa ha fixat un total de deu propostes: entre aquestes, els més menuts disposaran d’una sessió de jocs d’aigua (10 de juliol), un contacontes (11 de juliol), un torneig esportiu (19 de juliol) i una vesprada musical (24 de juliol).

Al seu torn, adolescents i joves podran gaudir de dues sessions d’oci esportiu (15 i 29 de juliol), un autobús a les festes de Banyeres de Mariola (20 de juliol), un taller de cuina (25 de juliol) i un torneig de cartes i jocs de taula (31 de juliol). Igualment, entre l’1 i el 12 de juliol, estarà oberta la inscripció per a un curs d’informàtica que tindrà lloc a l’agost.

Segons informa Sergio Gandia, “les activitats continuaran durant tot el mes d’agost”. El regidor d’Infància, Adolescència i Joventut destaca la intensitat de la programació: “Estiu Jove ofereix alternatives d’oci tant al veïnat com als visitants del poble durant aquests mesos, de manera que Bocairent es converteix en un referent d’iniciatives per a les tres franges d’edat”, afirma.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00