Sociedad

Ontinyent rememora la revista 'Hermano Lobo' amb una exposició

Demà a les 12:00 s'inaugura una exposició que fa un homenatge a tots els humoristes que van participar en una revista important durant la transició

Entrevista a Álex Borrell. Cultura de Barri i l'exposició 'Hermano Lobo'

Entrevista a Álex Borrell. Cultura de Barri i l'exposició 'Hermano Lobo'

07:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720007338476/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

A partir de les 12:00 de demà dijous 4 de juliol, a la Casa de Cultura del Palau dels Barons de Santa Bárbara es podrà gaudir d’una exposició única, que despertarà molta nostàlgia sobretot en les persones que van viure l’època de la transició.

Allí es podrà veure l’exposició Hermano Lobo 1972-1976; un ou dur per al Caudillo. Una exposició sobre la revista tan important en eixe final de la dictadura i inici de la transició, on es fa un homenatge a tots els humoristes que van ser participants d’eixa revista, ja que consideraven un bon moment per canviar la por per el riure.

En la presentació estarà la diputada de Memòria Històrica, Natàlia Enguix; la Delegada de la Rectora per al programa Universitat Societat, María Dolores Pitarch; i el Comisari de l’exposició Paco Martínez, qui oferirà a més una visita guiada.

“Va ser una revista molt exitosa, i ens fa molta il·lusió tindre-la ací”, afirmava el regidor Álex Borrell sobre una exposició que estarà a la casa de Cultura des de demà mateix i fins al mes de setembre, sense contar el mes d’agost on estarà tancada la Casa de Cultura i no es podrà veure.

Pots escoltar l'entrevista completa amb el regidor Álex Borrell on parla tant d'aquesta exposició com també del programa Cultura de barri.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00