Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Visites turístiques a Albaida a la Fresca.

En juliol i agost podem conèixer gran part dels recursos turístics de la localitat els divendres a poqueta nit.

Entrevista Júlia Rodríguez. El palau dels Milà i Aragó a la Fresca

Entrevista Júlia Rodríguez. El palau dels Milà i Aragó a la Fresca

09:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720105932000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Albaida

Moltes vegades ens n'anem a fer turisme lluny i no coneguem o visitem el que tenim al costat de casa. Anem a fer una proposta, ja que des de l’Oficina de Turisme d’Albaida han preparat per a juliol i agost una programació molt interessant, els divendres, això si amb reserva prèvia, podem visitar ‘el Palau dels Milà i Aragó a la fresca’, així és com han anomenat al programa que ens ofereix la possibilitat de conèixer-lo per dins, on s’alberga el Museu Internacional de Titelles, l’exposició permanent de Betlems i Diorames, l’Espai de Festa i les sales nobles del mateix Palau. Amb inici a les 7 i mitja de la vesprada i opció de realitzar abans un taller de construcció de titelles. Una vegada coneguem estos recursos turístics d’Albaida podem degustar la seua gastronomia als bars o restaurants del municipi. És una molt bona opció per anar coneixent el que tenim a la Vall d’Albaida.

Júlia Rodríguez, directora de l’Oficina de Turisme d’Albaida ens ho explicava. Escolta l'entrevista sencera clicant al reproductor de la fotografia d'esta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00