Sociedad

Ontinyent millora la xarxa d'aigua potable i clavegueram de tres carrers amb 100.000 euros de la Diputació

L'actuació està tenint lloc en la xarxa d'aigua potable al carrer de Guerau de Montmajor i de la xarxa de residuals de Pintor Segrelles i Joan XXIII

Carrer Pintor Segrelles

Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat l'execució de millores en la xarxa d'aigua potable i clavegueram de tres carrers de la ciutat, comptant amb una subvenció del pla “Reacciona” de la Diputació de València. En concret, la intervenció, que té un pressupost de 101.660’73 euros, està sent executada per l'empresa Grup Jormar Sanchis Revert, SL, i suposa la realització d'obres de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer de Guerau de Montmajor i de la xarxa de residuals als carrers de Pintor Segrelles i Joan XXIII, amb un termini d'execució de 3 mesos.

El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que “al carrer de Guerau de Montmajor hi ha un tram de canalitzacions que són de fibrociment, les quals contenen amiant, material que està sent retirat progressivament de l'ús públic. Respecte als carrers Pintor Segrelles i Joan XXIII tenen una xarxa unitària d'aigües pluvials i residuals i no existeix una xarxa separativa i a més, recentment s'ha detectat un deteriorament de tots dos col·lectors aconsellant la seua substitució per a evitar que puga continuar filtrant-se part del cabal d'aigües residuals cap al terreny”.

El regidor de Serveis municipals, Jordi Vallés, recordava que “en el tram d'obra de Pintor Segrelles fins a Francisco Cerdà ja s'ha canviat, i ara correspon actuar en el tram fins a l'Avinguda Almaig”. Així mateix, al carrer Joan XXII, aquesta actuació es complementa amb la que s'està executant a l'entorn del grup d'habitatges Ramón-Llin, la qual cosa en paraules d'Óscar Borrell, “deixarà els serveis d'aquesta zona del barri de Sant Rafael totalment renovats”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00