La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

La BACM participa en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

És la primera vegada que es presenten a este concurs i ho fan amb molta il·lusió.

Entrevista Xavi Mompo. La Bacm participa en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

Entrevista Xavi Mompo. La Bacm participa en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

11:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720107791019/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Montaverner

La Banda Artístico-Cultural de Montaverner participarà el dijous 18 de juliol al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Serà la primera vegada que es presenten a esta cita anual amb més de 130 anys d'història. Els músics de Montaverner es van inscriure en la tercera categoria amb la qual competiran amb l'Associació Amics de la Música de Benifaió, la Sociedad Musical la Esperanza de Sant Vicent del Raspeig, el Centre Estudi Musical d'Almàssera i la Banda Sinfónica Especial Escuela de Formación Musical de Samacá (Colombia). Tots ells tenen que interpretat la peça obligada 'Cerulean overture' del mestre Julio Domingo. I els valld'albaidins també han preparat per a l'ocassió el pasdoble 'Essencia Pura' de Mario Roig Vila i 'Retrospective' de Carlos Pellicer Andrés. A les 17 hores esta previst que Toni Úbeda, director de la Banda Artístico-Cultural alce la batuta per començar a dirigir als músics montavernins. El president de la banda, Xavi Mompo ens ha parlat de la cita tan important que tenen, escolta l'entrevista, clica al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00