Más deportes

Alejandra Ferrando, del CAVA Ontinyent, subcampiona autonòmica Sub-16

La jove atleta va finalitzar a tan sols 1 segon de la medalla d'or a Torrent

Alejandra Ferrando, medalla de plata

Ontinyent

Ahir diumenge va tenir lloc a la localitat de Torrent el campionat autonòmic Sub-16. Una de les últimes proves del calendari atlètic de la temporada 2023-2024, on hi havia representació del CAVA Ontinyent.

La millor de les noticies va arribar a la prova dels 600 metres llisos femení, on competia l’atleta del club ontinyentí, Alejandra Ferrando, qui no sols va fer una excel·lent carrera, sinó que a més va acabar com a subcampiona autonòmica de la distància en la categoria.

Alejandra Ferrando va finalitzar la prova amb un temps de 1:45.28, superada sols per l’atleta del Safor Teika, Laia Donet, qui va acabar vencent la prova amb 1:44.23. Ferrando es va penjar la plata després de vèncer en una igualadíssima arribada a Ainhoa Víctor, del Club Atletisme Sprint Moncada qui va finalitzar en 1:45.38, sols 1 dècima més lenta que l’ontinyentina.

Una nova medalla aconseguida pel club ontinyentí en una temporada històrica per a un CAVA que continua sumant fites al seu palmarès.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00