Sociedad

La residència universitària de La Vila d'Ontinyent busca inquilins

Fins al pròxim 30 de juliol es pot sol·licitar plaça en una residència totalment equipada i adequada

Entrevista a Ferrán Gandia. Obert el termini de sol·licituds de la residència universitària de La Vila

Entrevista a Ferrán Gandia. Obert el termini de sol·licituds de la residència universitària de La Vila

08:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720436834754/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Fins al 30 de juliol, l’alumnat universitari del Campus d’Ontinyent, de Formació Professional, personal investigador i auxiliars de conversa pot sol·licitar plaça a la residència universitària situada al Barri de la Vila a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’Educació, Ferran Gandia, explicava que comptar amb aquesta residència "ens permet donar suport a l’estudiantat amb menys recursos, al mateix temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se i dinamitzen el nucli històric".

Així, Gandia exposava que la residència universitària és el perfecte complement per al Campus d’Ontinyent, que compta actualment amb 4 graus (Administració i Direcció d’Empreses, Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri Infantil), Màster en Psicologia Sanitària i la Nau Gran. Així mateix, el regidor també destacava que com a ciutat educativa "s’està potenciant els estudis d’Erasmus i, per això cada vegada més estudiants d’altres països visiten Ontinyent com auxiliars de conversa i aquesta residència és un bon espai per a conèixer gent i viure a la ciutat".

En aquesta mateixa línia es pronunciava el regidor de Joventut, Alex Borrell, qui manifestava que “la residència universitària és un element més que complementa l’oferta acadèmica, els serveis, la programació cultural i d’oci saludable que des de l’Ajuntament ofereix als i les joves que aposten per formar-se a Ontinyent”.

Cal recordar que la residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3

altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’unabugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud a través de la seu Electrònica. Tota la informació es consultar al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, o descarregar-se de la web municipal: https://www.ontinyent.es/va/pagina/residencia-destudiants-vila

Escolteu l'entrevista completa fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00