La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Historia

450 aniversari de la fundació de la parròquia d’Otos.

Este cap de setmana ho celebraran el seu veïnat amb diferents activitats.

Entrevista a Daniel Alfonso. La parròquia d'Otos celebra el 450 aniversari de la seua fundació.

Entrevista a Daniel Alfonso. La parròquia d'Otos celebra el 450 aniversari de la seua fundació.

08:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720532248687/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Otos

El 17 de juliol de 1574 es va publicar el decret de l’arquebisbe de València Juan de Ribera per a la fundació de la parròquia de la Immaculada Concepció d’Otos, és a dir fa 450 anys. A la localitat han preparat unes activitats per celebrar l’aniversari. El divendres 12 de juliol a les 20:15 hores s’inaugurarà a la casa abadia l’exposició ‘450 anys de la parròquia d’Otos’. La mostra estarà oberta fins a les festes del municipi que es celebren els primers dies d’agost. Més de 60 fotografies, peces d’indumentària litúrgica antiga, documents, partitures musicals, pintures o diferents objectes formaran part de l’exposició. L’exposició a banda de tenir un interès religiós, també ho és cultural i patrimonial. L'endemà hi haurà un volteig general de campanes i el veïnat engalanaran els seus balcons amb els tapissos dels patrons de la població. El diumenge 14 de juliol a les 12:30 hores es realitzarà una solemne missa concelebrada per l’arquebisbe de València, Enrique Benavent i per antics retors d’esta església i capellans fills d’Otos. Tot seguit es dispararà una traca i se servirà un vi d’honor.

El cronista oficial d’Otos, Daniel Alfonso, ens ha parlat de l'efemèride, escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00