Música

"Cada vegada més músics reconeguts mundialment ens criden per formar part de Ontijazz"

El gerent de l'AD Libitum afirma que anualment el cartell és millor i que en aquest cas es podrà gaudir d'un dels millors músics de Venezuela

Entrevista a Álex Borrell, Lluís Muñoz i Luís Martínez. 16ª edició del festival OntiJazz

Entrevista a Álex Borrell, Lluís Muñoz i Luís Martínez. 16ª edició del festival OntiJazz

09:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720526806400/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Algunes de les principals figures del jazz nacional i internacional estaran en una nova edició de l’Ontijazz aquest mateix mes de juliol. Els pròxims dijous 18 i 25, la plaça de la Concepció es convertirà, per 16a edició, en la cuna del Jazz al país gràcies a eixe festival al que col·labora tant AD Libitum, l’Ajuntament d’Ontinyent com els propis hostalers de la ciutat.

El Festival Ontijazz permet, en la primera safata de la plaça de la Concepció, gaudir d’un sopar en algun dels establiments que participen al festival, per 30 euros. Cada establiment posarà el seu menú, i cada persona podrà escollir on sopar. Però no és necessari sopar per gaudir del concert, ja que es podrà anar directament al concert a partir de les 23:00. Luis Martínez, hostaler local i fill de Luis Martínez, a qui aquest festival ret homenatge, explicava a la nostra emissora que la intenció dels hostalers és “oferir diverses opcions de menú per congregar a la màxima gent possible amb la finalitat que siga un gran èxit, igual que els anys anteriors.

Respecte als concerts el gerent d’AD Libitum, Lluís Muñoz, es mostrava molt feliç ja que comentava a les nostres ones que "cada vegada ens criden més artistes de renom per formar part d'aquest festival". En aquesta ocasió es dividirà, de nou en dos dies, amb artistes de renom nacional i internacional:

El dia 18 actuarà Chipi Chacón Latin Jazz Quartet, amb Alberto Martín (piano), Abel Sanabria (baix), Johnny Gómez (bateria i percussió) i Chipi Chacón (trompeta i veu). Des d'AD Libitum, Lluís Muñoz remarcava que Chipi Chacón és un trompetista de jazz veneçolà reconegut internacionalment, que ha treballat amb Paquito D'Rivera o Arturo Sandoval i qui va formar part de l'orquestra Simón Bolivar de Venezuela. Chipi Chacón interpretarà un concert amb temes propis i temes de repertori de jazz.

El dijous 25 serà el torn de David Ruiz 'Where we come from', amb David Ruiz (contrabaix), Álvaro del Valle (guitarra), Miquel Asensio (bateria), Seir Caneda (teclat), Gustavo Díaz (saxo alt), Chris Kase (trompeta) i Daniel Navarro (ballador). En este cas, Lluís Muñoz ressaltava que "és un septet que fusiona diferents estils musicals, des de flamenc fins el clàssic", i afegia que en este concert es comptarà amb Chris Kase, conegut trompetista, professor del Conservatori Professional de Música Musikene. A banda també inclourà un ballador.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00