Más deportes

Els ciclistes del C.C. Ontinyent triomfen al campionat d'Espanya

Nicolas Donat va finalitzar tercer a la prova de Gymkhana, aconseguint així pujar al pòdium i la Comunitat Valenciana es proclama campiona

Nicolas Donat, bronze a Gymkana

Ontinyent

El passat cap de setmana es va celebrar a Avilés el Campionat d'Espanya d'Infantils, on tres dels nostres ciclistes van representar amb orgull a la Comunitat Valenciana, aconseguint destacades actuacions i contribuint a l'èxit de la selecció valenciana.

Victoria per equips de la selecció valenciana en la prova en línia de la categoria d'infantils dones. En aquesta destacada competició, la ciclista Irene Flores va tindre una actuació notable, classificant-se en el nové lloc individual. A més, Irene també va competir en la prova de Gymkhana, obtenint el lloc 27.

En les proves masculines, José Manuel Perales va aconseguir un destacat cinqué lloc en la prova en línia i un desé lloc en la Gymkhana. Per part seua, Nicolás Donat va demostrar la seua destresa en la prova de Gymkhana, aconseguint pujar al podi en tercera posició, i es va classificar en el lloc 30 en la prova en línia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00