Sociedad

L'Agència de col·locació d'Ontinyent aconsegueix 78 llocs de treball en 2023

Des de 2013 s'han registrat 4.870 persones, i en juny de 2024 hi ha 634 usuaris actius

Foto d'arxiu de Natàlia Enguix / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

L’agència de col·locació de l’Ajuntament d’Ontinyent acumula 4.870 personesn registrades des de la seua posada en marxa en 2013. En 2023 es van donar 405 noves persones d’alta, i en juny de 2024 es compta amb 634 persones usuàries actives.

Altra dada destcada és la captació i gestió de 208 llocs de treball en 2023, i la cobertura efectiva de 78 llocs de treball eixe any, entre les persones ateses per intermediació o per contractacions en els fòrums d’ocupació organitzats per l’Agència, com ara el fòrum “Ocupa’t Ontinyent’ o “Feria PICE-Ontinyent”.

La memòria de 2023 de l’Agència de col·locació també detalla que entre les 785 persones ateses en eixe any, 727 pertanyien a col·lectius amb dificultats d’inserció. Altres dades són que es van oferir 39 cursos, tallers, jornades i webinars, en els que van participar 820 persones.

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, explicava que “esta agència és una de les línies que tenim a l’Ajuntament per crear ocupació, però també tenim altres com l’impuls a la modernització dels polígons industrials, les ajudes, subvencions i bonificacions a les empreses, les accions formatives per afavorir la competitivitats de les mateixes, i línies específiques com l’impuls al Clúster Tèxtil, a més d’altres com els programes de dinamització comercial o el programa “Ontinyent Rehabilita”, entre d’altres. Les xifres de l’atur mostren que estem tenint resultats, però no anem a deixar de treballar en esta línia”, manifestava

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00