Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Torna "Cultura a la fresca" per omplir Montaverner de música, espectacles i més activitats culturals

Durant tot el mes de juliol Montaverner ofereix cada cap de setmana una oferta variada i plena d'activitats culturals, lúdiques i esportives.

Entrevista a Sonia Dura. Programació l'estiu es viu cultura a la fresca Montaverner

Entrevista a Sonia Dura. Programació l'estiu es viu cultura a la fresca Montaverner

05:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720515825312/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Montaverner

Com ja és tradició, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montaverner ha programat per al mes de juliol un calendari ple d'oci i cultura per gaudir en família o amics i on totes les activitats són gratuïtes. Dins de la programació trobem activitats de tota classe i per a totes les edats. Sonia Durà, tècnica de cultura de l'Ajuntament, ens ha parlat d'algunes de les pròximes activitats programades com l'espectacle "Cachitos de tele" del grup Somnis Musicals, on es repassaran els mítics programes musicals de la televisió dels anys 60 i 70.

Sonia també ha volgut fer referència al concert de la BACM programat per al dissabte 13 de juliol i al sopar de quintes i quadrilles organitzat per la comparsa amb càrrec d'abanderada de les festes d'enguany, la Filà Tuareg. Així ens ho contava al programa Hoy por Hoy: "El concert de la BACM és, a més a més, una preparació per al pròxim certamen del 18 de juliol" i ha volgut donar ànims i molta sort a la banda.

Si voleu conèixer totes les activitats podeu consultar les xarxes socials de l'Ajuntament de Montaverner. Una oportunitat, com ens deia Sonia: "per a viure al carrer i retrobar-se amb tota la gent a la fresca". Des de l'Ajuntament de Montaverner, la tècnica de Cultura ha volgut convidar a tots els veïns i veïnes a acompanyar a les associacions en totes les activitats programades.

Podeu escoltar l'entrevista completa a Sonia Durà clicant en el reproductor que apareix a la imatge de la notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00