Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Ontinyent retrà homenatge al compositor "Mestre Ferrero" pel seu centenari l’any 2026

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, ha anunciat la celebració del centenari i naixement del Mestre.

Entrevista a Jorge Rodríguez. Anunci Celebració Centenari Mestre Ferrero.

Ontinyent

Ontinyent va celebrar el passat divendres el V Memorial Mestre Ferrero de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent, lloc on l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va aprofitar per a anunciar la celebració del centenari i naixement del Mestre Ferrero programat per a l’any 2026.

El record al músic i compositor ontinyentí José Mª Ferrero Pastor “El Mestre Ferrero”, al centenari del seu naixement, es farà realitat l’any 2026 quan s’organitze un programa d’actes que ja s’ha començat a treballar des de la comissió pertanyent.

L’alcalde ha posat en relleu la gran emotivitat de celebrar un homenatge com aquest, ja que es tracta d’una persona molt estimada al poble d’Ontinyent. Jorge Rodríguez expressava “recorde com la gent s’emocionava amb eixos primers compassos de la marxa Ximo del Mestre”, i afegia emocionat “com una persona pot arribar a connectar amb tot un poble de festers i no festers, i com la música pot arribar a formar part de nosaltres, ens costa imaginar els nostres Moros i Cristians sense escoltar Ximo”, deia l’alcalde.

Els actes seran organitzats per una comissió que farà possible un merescut homenatge pel centenari del naixement del Mestre. Està previst fer una sèrie d’activitats perquè el Mestre Ferrero siga conegut per totes les generacions. Jorge Rodríguez ha afirmat que s’anirà treballant durant aquests anys per a anar teixint un homenatge que serà molt esperat a la ciutat d’Ontinyent.

Podeu escoltar l'entrevista completa clicant en el reproductor que apareix en la imatge de la notícia.