Economía y negocios

Mas-Colell apel·la als interessos comuns de Catalunya i Espanya

El conseller d'economia ha assegurat que Espanya queda a primera línea de la crisi, però diu que és una economia perfectament defensable

En un esmorzar aquest matí a Barcelona, Andreu Mas-Colell ha assegurat que el rescat demanat per Portugal obliga als governs de Catalunya i Espanya a treballar conjuntament per aconseguir la confiança dels mercats internacionals.

El conseller d'economia i coneixement ha apel·lat als "interessos comuns" de l'administració central i catalana per defensar la solidesa de l'economia espanyola a l'àmbit internacional. Mas-Colell considera que Espanya ha quedat ara "en primera línea de la crisi", però assegura que no és tant feble com Portugal o Grècia.

Más información

El conseller ha afegit que cada administració té responsabilitats específiques. Apunta que el govern ha de fer reformes estructurals, començant per la laboral perquè Espanya no pot sortir del forat amb un 20% d'atur. En el cas del govern de Catalunya, assegura que el seu objectiu és afavorir l'activitat empresarial amb unes polítiques "business friendly".

Salgado: "Está absolutamente descartado un posible contagio a España"

El Ministre d'Economia comenta les paraules del Conseller Mas Collel