Sociedad

Ple total de joves peregrins a la Sagrada Família

La Sagrada Família s'ha quedat petita per acollir la missa celebrada en alemany i anglès pels joves peregrins que visiten Barcelona abans de desplaçar-se a Madrid per rebre al Papa Benet XVI

Una missa on el cardenal de Barcelona, Lluis Martínez Sistach, ha criticat la cultura laicista que diu, existeix sobretot a l'Europa occidental i ha emplaçat els 5.000 joves fidels que seguien la missa, a perdre la por a manifestar-se com a cristians. Sistach ha oficiat la missa acompanyat del cardenal de la ciutat alemanya de Colonia.

Aquest matí el temple era ple, de fet, alguns assistents han hagut de seure al terra perquè no hi havia cadires disponibles. A les 11 del matí ha començat aquesta cerimonia en anglès i alemany, encara que en alguns moments s'ha sentit també el català, el castellà i l'italià. Aquesta tarda, a les 6 se'n celebra una altra, en aquest cas, en francès i italià i s'espera una xifra similar d'assistència.

Más información

Malgrat la calor que feia aquest matí a la Sagrada Família hi ha hagut emoció per part d'aquests joves que han pogut veure en directe un dels temples religiosos més importants del món. En alguns casos, però, hi ha hagut també decepció: és el cas d'uns joves sudafricans que han criticat la organització perquè no se'ls ha permès entrar a la missa en anglès i en canvi, se'ls ha donat tiquets per anar a la missa d'aquesta tarda en francès i italià, uns idiomes, que no entenen.

Entre avui i demà aquests joves marxen ja cap a Madrid per assistir a la Jornada Mundial de la Joventut, que comença dimarts a la capital espanyola amb la presència del Papa Benet XVI.

30.000 persones assisteixen a una missa al Fòrum de Barcelona abans de la visita del Papa a Madrid. Crònica de Carla Turró.

01:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20110813csrcsrsoc_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ple total de joves peregrins a la Sagrada Família. Crònica de Carla Turró.

01:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20110814csrcsrsoc_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00