Sociedad

Els nous dirigents de Caixa Penedès se senten traïts pels anteriors

Els nous dirigents de Caixa Penedès han reprovat avui públicament els anteriors gestors d'aquesta entitat, que es van assignar plans de pensions per valor de 20 milions d'euros

El nou President, Albert Vancells, assegura que els primers enganyats van ser els components del Consell i estan col.laborant amb la Fiscalia Anticorrupció que s'ha fet càrrec del cas.

Vancells ha assegurat que se senten traïts pels anteriors gestors perquè hi confiaven plenament. A més, ha explicat que ja estan enviant a la fiscalia tota la documentació que els han demanat i treballen per recuperar fins l'últim euro tot i que no han posat en marxa cap mesura legal fins que la fiscalia acabi la seva feina per tal de no entorpir el procés.

Más información

El president provisional de l'entitat ha demanat disculpes a la societat catalana en general però sobretot a la del Penedès reconeixent que l'actuació dels anteriors directius taca la imatge i el prestigi de l'entitat però també el d'aquesta zona.

El consell de la caixa ha convocat assemblea extraordinària per a aquest dijous amb l'objectiu de ratificar el nomenament del nou director general, Ricard Banquells. La idea és convocar una assemblea general a final de maig per nomenar el nou president.

Per altra banda, pretenen que l'obra social de Caixa Penedpes reverteixi al territori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00