Sociedad

Carme Chacón optarà a la secretaria general del PSOE

Carme Chacón presentarà oficialment la seva candidatura a la secretaria general del PSOE el proper dissabte. Segons ha sabut la Cadena SER, el lloc escollit per l'exministra serà amb tota probabilitat el poble on va néixer el seu pare, Olula del Río a Almeria, un municipi de poc més de 6.500 habitants

Más información

Les fonts consultades per aquesta redacció afirmen que el lloc escollit per Chacón per anunciar que es presenta a la lluita pel liderat del PSOE té dues clares lectures: la primera és que vol deixar clar que el seu projecte polític és estatal, en clara resposta a Alfredo Pérez Rubalcaba. La segona és que col.loca el focus d'atenció a Andalusia on el proper mes de març hi ha eleccions autonòmiques i el PSOE es juga mantenir un dels bastions més tradicionals.

Carme Chacón farà el pas endavant 24 hores abans que se celebri el Comité Federal del PSOE. D'altra banda, l'exministra participa avui en un acte de militants a València on s'explicarà el manifest "Mucho PSOE por hacer" , es tracte d'un recull de documents de dirigents del partit afins a Chacón.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00