Economía y negocios | Actualidad

Rajoy: "No sóc partidari del copagament sanitari"

El president del Govern afirma que aquesta mesura, aprovada a Catalunya amb l'abstenció del PP, no està damunt la taula.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, diu que podem començar a tremolar perquè Rajoy també va dir que no era partidari d'incrementar els impostos, en període preelectoral, com el d'ara a les portes de les eleccions andaluses i asturianes

El President del Govern espanyol, Mariano Rajoy, diu que "personalment no és partidari del copagament sanitari i no és una qüestió que estigui sobre la taula". D'aquesta manera, Rajoy es desvinculava de la mesura que ha adoptat el Govern de la Generalitat aprovant el pagament d'un euro per recepta a Catalunya.

Más información

El cert és que, el PP català, el referent del partit de Rajoy a Catalunya, va afavorir l'aprovació de la mesura perque es va abstenir en la votació sobre l'aplicació d'aquest copagament sanitari. Des de l'aprovació d'aquesta mesura, circulava la sospita que el Govern espanyol podria ampliar a tot l'Estat el mateix sistema que a Catalunya.

En un acte de l'escola d'hivern del PSC, el líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha deixat clar que no es creu que Rajoy no sigui partidari d'aplicar el copagament sanitari. Navarro ha dit que ja podem tremolar davant l'anunci del President del Govern perque, durant la campanya electoral de les eleccions generals, va dir que no era partidari d'incrementar els impostos i ja sabem qué ha passat.

Ara, segons Navarro, Rajoy utilitza la mateixa fòrmula de no mostrar-se partidari de l'increment. El líder del PSC recorda que ara també estem en període electoral de les eleccions andaluses i asturianes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00