Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 07 de Octubre de 2022

Otras localidades

Catalunya Caixa podria formar part d'un banc públic juntament amb Bankia i Nova Caixa Galicia

El futur de Catalunya Caixa està en un camí amb dues vies de sortida: o surt a subhasta o forma part d'un gran banc públic espanyol

6 entitats financeres es van interessar per optar a obtenir en subhasta CatalunyaCaixa, però va ser abans que el Govern espanyol incrementés les exigències de capitalització als bancs. Com que les 6 pretenents de CatalunyaCaixa han de complir aquests requeriments de capital, poden tenir problemes per fer una oferta per l'entitat catalana. Per això el Govern ha ampliat en dues setmanes el termini que tenen els bancs per fer una oferta per CatalunyaCaixa i la nova data se situa a finals de juny. Si no hi ha ofertes interessants, l'entitat catalana podria formar part d'un banc públic amb Bankia i NovaCaixaGalícia. Una opció que no li sembla bona al professor de finances d'EADA, Tomas Eguren, que aposta per "agrupar CatalunyaCaixa en un altre banc públic al marge del de Bankia".

Des de la plantilla de CatalunyaCaixa aposten perquè s'aconsegueixi clarificar el futur després d'anys d'incertesa des de la integració de les Caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa l'any 2009.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?