Ocio y cultura

Bicicletes elèctriques pels turistes de Barcelona

Una trentena d'hotels de Barcelona posen en marxa un pla pioner per als turistes nouvinguts. Mitjançant una aplicació pionera per a iPhone i juntament amb una bicicleta elèctrica, els visitants recorreran tot tipus de rutes planificades al llarg de la ciutat

Els turistes que no coneguin Barcelona podran personalitzar les seves rutes turístiques segons els seus interessos gracies a una aplicació per a iPhone. El President del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha explicat que "mitjançant un localitzador per GPS, l'aplicació guiarà i informarà d'aquells llocs emblemàtics de la ciutat, a més d'oferir altres serveis".

L'aplicació no es comercialitzarà i només s'hi podrà accedir a través del lloguer dels telèfons als mateixos hotels. Aquest servei podrà acompanyar-se d'una bicicleta elèctrica d'última generació, amb una autonomia de 100 quilòmetres i que no produeix contaminació. Els primers hotels a posar el projecte a funcionar són de 4 i 5 estrelles però s'espera que aquesta pràctica s'estengui a la majoria d'hotels de la ciutat.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00