Sociedad

El Palau aclareix que no renuncia a reclamar una indemnització a Convergència per l'expoli

El jutge del cas li havia reclamat un pronunciament clar després que la institució li enviés una carta on desvinculaven Convergència Democràtica de l'expoli

Façana del Palau de la Música(LLUIS VILARO - ACN)

El Palau de la Música esvaeix dubtes i aclareix que no renuncia a reclamar una indemnització a Convergència Democràtica si es demostra que el partit es va beneficiar de l'expoli de la institució. El jutge que investiga el cas Palau els havia demanat un pronunciament en ferm sobre la qüestió.

El 27 de juliol, el Palau va fer arribar una carta al jutge del cas, Josep Maria Pijoan, on desvinculava Convergència de l'expoli.

Más información

Es tracta d'un document que els nacionalistes han utilitzat d'una banda com a argument per recòrrer la fiança de 3'2 milions d'euros que els va imposar l'instructor i, de l'altra, per justificar-se davant del Parlament, en la última compareixença del secretari general Oriol Pujol.

Un cop el jutge Pijoan va llegir el contingut de la carta, va demanar a la Fundació que li digués clarament si volia o no una indemnització.

Primer el Palau va sortir a la palestra per explicar públicament que no exhoneraven de responsabilitats al partit.

Ara, un mes després, contesten la providència del jutge i asseguren que mai han renunciat a personar-se com a perjudicats en la causa, tot i que no es mullen i es reserven el dret a retirar-se'n en funció de com acabi la investigació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00