Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 23 de Febrero de 2020

Otras localidades

Llista amb sorpresa. Pere Navarro tria com a número 2 a Maurici Lucena

El Partit dels Socialistes ha aprovat les seves llistes de cara a les eleccions del 25 de novembre. Candidatures amb moltes tensions a Girona i amb la sorpresa de Maurici Lucena en el número 2 de Barcelona, darrere de Pere Navarro

Pere Navarro, amb Maurici Lucena i Núria Parlón /

Maurici Lucena és un home poc conegut, que va ser alt càrrec del ministeri d'indústria en època de José Montilla i Joan Clos. Lucena és un alt executiu, va ser assessor del president José Montilla i va encapçalar el consell de l'Agència Espacial Europea.

Anirà de número 2, just per davant de alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, que serà finalment la tercera de la llista.

Una altra de les incògnites també s'ha resolt. El PSC relega Marina Geli al segon lloc de la llista de Girona, tot i que l'exconsellera tenia el suport de la majoria del territori. El partit opta finalment pel candidat de l'aparell, l'alcalde de Palafrugell i Primer Secretari de la Federació de Girona, Juli Fernández.

A Geli se li ha ofert el número 2 per Girona i la mateixa exconsellera confirmava aquesta nit la Cadena SER que havia acceptat -segons deia- per "responsabilitat" i per evitar una fractura interna.

Pel que fa a Tarragona i Lleida, tot s'ha desenvolupat sense sorprese. Xavier Sabaté i l'alcalde Àngel Ros respectivament, encapçalaran les candidatures.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?