Sociedad

Cas Urdangarín. Declaren 60 testimonis

El jutge de Palma que investiga els negocis del Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, al capdavant de l'Institut Nóos interroga aquest dilluns a Barcelona una seixantena de testimonis més del cas. Es tracta de treballadors de les empreses d'Urdangarín, però també d'editors o professionals a qui el Duc de Palma hauria encarregat part dels projectes sota sospita.

El fiscal del cas, Pedro Orrach, i l'advocada de Manos Límpias, Virginia López NegridoMONTSE RIART

La primera en declarar, a les 9, serà l'editora Carme Balcells, que ja havia de comparèixer al juliol, però a qui no es va citar correctament.

També passaran davant del jutge professionals a qui les empreses del Duc de Palma va encarregar algun treball, com ara l'advocat Miguel Trias o el notari Carlos Masiá, que va signar la constitució de la immobiliària Aizoon; la propietat de la qual, Urdangarín compartia amb la Infanta Cristina.

A més, ompareixeran davant del jutge alguns treballadors de l'Institut Nóos, que va arribar a rebre fins a 6 milions d'euros dels governs de València i Balear.

Les declaracions s'allargaran fins dimarts a la tarda, amb la declaració de la persona que va presentar les conclusions d'un dels projectes sota sospita, el Valencia Summit, així com el director de relacions institucionals de Nóos, Víctor Ugarte i un dels consultors de l'empresa, Dídac Font.

Más información

Aquesta és la tercera tongada massiva de declaracions que el jutge Castro fa a Barcelona i apunta que podria ser la última, perquè la instrucció del cas ha entrat ja a la recta final

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00