Sociedad | Actualidad

Trias no troba suports pels pressupostos

Els segons pressupostos de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona no tenen el suport del PP, que els troba ficticis i tampoc del PSC. Trias governa en minoria, i per tant, no es descarta que finalment, s'hagin de prorrogar els comptes aprovats pel 2012.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, entrevistat a l'Hora L de Ràdio Barcelona(CADENA SER)

Jordi Martí, líder del PSC a l'ajuntament de la capital, diu que no recolzarà els comptes perquè no donen resposta al que demanen els veïns de Barcelona: "es tracta d'un pressupost del qui dia passa, any empeny que "no agafa el toro per les banyes".

A més, ha afegit que el projecte no dóna resposta a les necessitats dels ciutadans de Barcelona en un moment de crisi com l'actual, sinó que només conté projectes que les diferents àrees del consistori ja tenien als calaixos.

Els comptes de Barcelona per l'any vinent pugen a 2328 milions d'euros, gairebé un 1 i mig per cent més que els primers pressupostos que va aprovar Xavier Trias. 348 milions són per a inversió i la partida més gran, gairebé 450 milions, es destinaran al manteniment i serveis de neteja urbans.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00