Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 19 de Enero de 2020

Otras localidades

Mas adverteix que la voluntat d'un poble està per damunt de lleis i constitucions

Artur Mas s'ha donat un bany de multituds en un acte amb gent de la societat civil, voluntaris i interventors en que ha dit que portarà el procés de sobirania fins al final amb la legitimitat que li doni la democràcia i ha insistit en que la voluntat d'un poble està per sobre de lleis i constitucions

El president de la Generalitat i candidat de CiU, Artur Mas /

Artur Mas assegura que portarà el procés sobiranista fins al final i que no hi ha lleis ni constitucions que puguin aturar la voluntat democràtica d'un poble. Ho ha dit durant un acte de suport que s'ha fet aquest migdia a Barcelona.

Segons el candidat de CiU, la democràcia al final s'imposa i ha tornat a demanar "una majoria excepcional" encara que sigui amb "vots prestats".

Durant un acte de suport de membres de la societat civil, Mas ha demanat una "majoria excepcional" per a un "moment excepcional" i ha assegurat que en les pròximes eleccions hi haurà gent que donarà a CiU vots que siguin "prestats" per tirar endavant el projecte "perquè no es pot encapçalar un projecte d'aquesta magnitud sense un lideratge fort".

I és que segons Mas, hi hagi la majoria que hi hagi al Parlament, si el lideratge "és dèbil, el procés quedarà afeblit; si és forta, en sortirà reforçat".

Ha assegurat que, sempre que sigui necessari, CiU "farà un pas enrere" a favor d'aquest procés iniciat perquè Catalunya pot arribar a tenir un estat com els altres d'Europa

El PSC aplaudeix el manifest dels intel.lectuals espanyols

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?