Sociedad

Mas: "Encara no hi ha acord"

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha assegurat que l'acord entre CiU i ERC encara no està tancat del tot, moments abans de reunir-se amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert

Artur Mas i Núria de GispertACN

Aquesta trobada, que s'ha allargat durant 40 minuts, ha culminat la ronda de contactes que De Gispert ha celebrat amb tots els líders dels grups parlamentaris.

Després de sortir, Mas no ha volgut aclarir si havia demanat a De Gispert que convoqués la investidura, limitant-se a destacar que tenia una trobada amb un ministre marroquí.

Aquesta tarda se sabrà si finalment es convoca la Junta de Portaveus de la Cambra catalana, el que derivaria que el ple d'investidura es farà aquesta setmana.

En aquest cas, el ple podria començar aquest dijous i prolongar-se fins al divendres, per la qual cosa finalment no s'esgotaria el termini previst fins al 3 de gener.

Más información

L'acord de governabilitat continua a l'aire

02:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121218csrcsrnac_9.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00