Lunes, 03 de Octubre de 2022

Otras localidades

Crespo assegura que és el primer sorprès per la trama de Lloret

L'ex alcalde de Lloret i diputat Xavier Crespo, ha dit que ell és el primer sorprès per tot aquest escàndol i ha negat tenir cap relació amb la màfia russa

L'ex alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo

L'ex alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo / ACN

Segons Crespo, a ell ningú li va passar mai cap sobre, tot ho va fer emparat en la legalitat i, per això afirma que el jutge no l'imputarà: "jo crec que no, perquè no he fet res mal fet, ni personalment ni en representació de l'Ajuntament. Crec que totes les coses es van fer correctament i amb transparència. El resultat final està allà i que ara hagi sortit tot això m'ha causat una sorpresa"

En la mateixa entrevista, Crespo ha reconegut que el seu nomenament frustrat com a secretari general d'Interior el 2011, pot tenir relació amb aquesta investigació, que llavors ja estava iniciada: "En aquell moment no em va constar. Ara que veig que el Tribunal Superior de Justícia i el jutjat de Blanes ho van investigar, ara he de pensar que potser sí. Però en aquell moment no se'm va dir. Jo veia que es retardava, a mi m'hagués fet il.lusió. M'hagués agradat aquell càrrec"

Crespo, nega les acusacions i el seu partit, Convergència i Unió, li dona suport.

Avui el PP ha insistit que vol comissions d'investigació al Parlament per tots els casos que han aflorat els últims mesos, el de Lloret inclòs. Alicia Sànchez Camacho s'ha mostrat categòrica: "No veiem que Artur Mas, ni com a president de CiU, ni com a President de la Generalitat, mogui peça davant les acusacions de corrupció que cada vegada s'afegeixen més al seu partit"

I Esquerra, que s'ho mira amb una mica més de distància com a soci oficiós del govern d'Artur Mas, ha deixat anar que la seva agrupació local ja va detectar coses que no feien bona pinta en la gestió dels projectes que l'empresari rus va presentar a Lloret. Ho explicava la portaveu d'ERC, Anna Simó: "ERC a l'Ajuntament de Lloret hem estat sempre posicionats en contra de determinades actuacions urbanístiques que no vam veure clares i demanem transparència i que s'aclareixin les coses. I que CiU faci el que consideri oportú"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?