Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

Homs: "Em crec al senyor Crespo"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha tornat a sortir en defensa de Xavier Crespo, diputat de CiU i exalcalde de Lloret, tot i que l'Audiència Nacional ha demanat al Parlament que acrediti el seu aforament com a diputat

Francesc Homs, conseller de la Presidència i portaveu del Govern

Francesc Homs, conseller de la Presidència i portaveu del Govern / ACN

Homs ha explicat que"A mi si em demana si em crec el senyor Crespo, jo li dic que sí, me'l crec", ha dit després de la detenció també del primer tinent d'alcalde de Lloret, Josep Valls. Sobre Valls, ha recordat que és innocent fins que es demostri el contrari. Homs ha urgit els grups a donar una resposta política i institucional a la corrupció, però ha remarcat que la iniciativa ha de ser dels partits, i el Govern es posarà a disposició amb les seves propostes que ja estan estudiant.

Homs ha apuntat que coneix personalment Crespo i per això confia en la seva paraula, però a més, ha remarcat que ell creu en la presumpció d'innocència com a principi general. Precisament per això, també ha indicat que Josep Valls, primer tinent d'alcalde de Lloret, també és innocent fins que no es demostri el contrari.

Pel que fa al pacte anticorrupció que demana l'oposició, Homs ha urgit els grups a posar fil a l'agulla. Al seu parer, i com va apuntar també Mas dilluns, la iniciativa ha de ser dels partits polítics, i ha posat el Govern a disposició per fer les aportacions, idees i estudis tècnics que calgui. "La necessitat que hi hagi alguna expressió de tipus polític per part dels grups, més enllà d'aquest o d'un altre cas, és evident que hi és", ha dit Homs, que ha assegurat que el Govern "farà tot allò que estigui al seu abast" tot i entendre que el paper "principal" ha de ser dels grups parlamentaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?