Economía y negocios | Actualidad

Morositat a la baixa

Els efectes impagats a Catalunya durant el mes de desembre de 2012 van baixar un 25 per cent respecte del mateix mes de l'any anterior

La rebaixa està 5 punts per sobre de la mitjana estatal. Una dada que, segons els experts, pot suposar per als comerciants l'inici de la sortida del pou en que han viscut els últims anys.

Aquest descens del nombre d'efectes impagats indica que les compres són ara més racionals, amb l'horitzó real de poder pagar. Un indici de recuperació per als comerciants, segons el professor d'ESADE, Josep Francesc Valls: "Diríem que és economia de crisi, encara que amb algunes dades que són paral·leles a aquesta reducció dels impagaments apareixen indicis que el comerç estaria començant a veure una sortida del pou en que ha estat en els últims anys"

Más información

El descens d'impagaments, no només es registra en comparació amb l'any passat sinó també respecte del mes anterior: un 1'2 per cent menys. En tot cas, si mirem les xifres absolutes, a Catalunya és on es van acumular més impagaments de tot l'Estat, pràcticament 127 milions d'euros dels 546 milions impagats a Espanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00