Sociedad

Zaragoza admet que va contractar l'agència Método 3 però nega l'espionatge

L'exsecretari d'Organització del PSC reconeix la relació entre el seu partit i l'agència de dectectius però diu que no els van encarregar l'espionatge de l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i d'Alícia Sánchez-Camacho

L'exsecretari d'organització del PSC, José ZaragozaACN

José Zaragoza diu que anirà als tribunals per defensar el seu honor.

L'exsecretari d'Organització del PSC confirma que empreses relacionades amb l'agència de Detectius Método 3 van treballar pel partit però nega haver encarregat l'espionatge a la líder del PP, Alícia Sánchez Camacho, i l'exparella del fill de Jordi Pujol.

Más información

Segons José Zaragoza els contractes eren per qüestions relacionades amb la seguretat de la seu del PSC. En aquest sentit, afegeix que els document publicat com a prova de l'encàrrec del suposat espionatge polític és rotundament fals: "Nosaltres no hem encarregat cap escolta. Del que s'explica no hem contractat res per fer aquestes suposades escoltes a aquestes persones. I ho dic taxativament "

L'actual diputat socialista al Congrés ha anunciat que es querellarà contra els mitjans que li han atribuit l'encàrrec per defensar el seu dret a l'honor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00