Jueves, 18 de Agosto de 2022

Otras localidades

"Mas s'ha vist obligat a explicar el seu patrimoni"

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, recorda que ell i Joan Herrera ja ho van fer l'any 2010 i llavors Artur Mas els va acusar de populisme. I apunta que "és curiós" que ho faci ara després dels últims escàndols de corrupció

Albert Rivera als estudis de Ràdio Barcelona

Albert Rivera als estudis de Ràdio Barcelona / XAVIER SÁNCHEZ

En una entrevista al programa L'Hora L de la Cadena SER, el líder de Ciutadans també ha comentat les informacions sobre espionatge i ha afirmat que l'actual responsable de presons, Xavier Martorell, "o dóna explicacions o ha de plegar". Per a Albert Rivera, "estem en un moment de descomposició i d'un cert rescat moral i la gent ha de veure que qui ha fet aquestes coses ho ha de pagar".

Rivera ha explicat que en les últimes 3 setmanes ha completat una ronda de contactes amb els diferents partits i "hi ha voluntat d'arribar a un acord de mínims". El dirigent de Ciutadans apunta que aquest pacte passaria per canvis en el sistema electoral i de partits, més transparència als comptes i també fer neteja del que ha passat. Rivera diu que volen "poques fotos i molt treball" i remarca que "durant anys s'han tapat les vergonyes els uns als altres i ara, quan hi ha hagut un moment d'una certa tensió política i s'han trencat pactes, han sortit a la llum coses amagades"

Pel que fa a quan ha de plegar un polític involucrat en un cas de corrupció, Albert Rivera ho té clar: "quan sigui imputat, que vol dir que hi ha indicis de delicte, és quan s'ha s'apartar", encara que reconeix que això "pot ser injust"

Entrevista a Albert Rivera (18/02/2013)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?