Sociedad

Vaga a la justícia

Uns 200 jutges, fiscals i funcionaris es concentren a la Ciutat de la Justícia en contra de la reforma de Gallardón a qui acusen d'atacar la independència del poder judicial i de la precarització del servei

Una pancarta amb el lema 'Rebel·la't' ha presidit la concentració de jutges, fiscals i funcionaris davant de la Ciutat de la Justícia coincidint amb la jornada de vagaACN

Uns 200 jutges, fiscals i funcionaris s'han concentrat aquest dimecres al matí davant de la Ciutat de la Justícia, a L'Hospitalet de Llobregat, en contra de la reforma que impulsa el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. Entre els concentrats, cares conegudes con la del jutge del Cas Palau o el fiscal de l'espionatge.

La protesta s'ha fet amb motiu de la vaga que se celebra en el conjunt de l'Estat en contra de les reformes, entre les quals destaquen la imposició de taxes judicials, la reforma del Codi Penal, del Consell General del Poder Judicial i del Registre Civil, a més de demanar més mitjans humans i materials, com en anteriors convocatòries de vaga.

Els concentrats han criticat l'atac a la independència del poder judicial, així com de la precarització de les condicions de feina.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00