Miércoles, 29 de Junio de 2022

Otras localidades

Catalunya tanca 2012 amb un dèficit de l'1,96 %

Això significa que la Generalitat no ha aconseguit complir amb l'objectiu de dèficit marcat per l'Estat, que era de l'1,5%. Amb tot, la xifra ha acabat sent significativament més baixa que el 2,3% que havia anunciat inicialment la Generalitat

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell considera que la xifra definitiva de dèficit demostra que Catalunya ha fet bé la feina però, al mateix temps, adverteix que no és assumible repetir el mateix esforç d'austeritat: "Seria completament injustificat i forassenyat tractar d'imposar-nos un ritme d'ajust que fos el mateix de l'any passat, que una altra vegada haguéssim de reduir el dèficit a menys de la meitat"

El ministre d'Economia, Cristóbal Montoro, s'ha mostrat obertament satisfet amb les xifres. Segons Montoro, s'ha fet "un salt qualitatiu d'una magnitud enorme" però "cal seguir". "Que ningú vegi ni un mínim de complaença ni un bri de satisfacció, però el nivell assolit és molt important i contribuirà a recuperar la credibilitat d'Espanya", ha dit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?