Sociedad

L'ex-edil de Valldoreix es planteja denunciar el seu espionatge

L'ex presidenta de l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix, Montserrat Turu, estudia portar el cas als tribunals després que hagin sortit a la llum uns correus entre Martorell i el director de Método 3 que demostrarien que l'havien espiada

Montserrat Turu i Lluís Recoder en una imatge d'arxiu de l'any 2005ACN

Xavier Martorell era regidor a l'ajuntament de Sant Cugat i president de Convergència a la mateixa ciutat quan Montserrat Turu presidia l'entitat municipal de Valldoreix- un poble que forma part de Sant Cugat, té el sòl més car del municipi, però que té govern local propi - on va guanyar una coalició d'esquerres. Una derrota que segons Turu, no van saber encaixar: "Convergència fa molt de temps que està instal.lada a Sant Cugat i perdre Valldoreix, que és una mica la cirereta del pastís, no els va agradar gens"

Assegura que des del principi va veure coses estranyes i fa pocs dies, quan va veure publicat a La Vanguardia un correu entre Martorell i el director de l'agència Método 3 en la que es donaven detalls d'una baixa mèdica que va agafar quan la van haver d'operar, se li van confirmar les sospites. Ara diu, està mirant el cost econòmic de portar el cas a la justícia: "si puc fer-ho, ho faré. Una altra cosa és que avui en dia la justícia val diners. Però crec que se m'ha agredit de manera molt directa"

Más información

Montserrat Turu sosté que el que feia Martorell a Sant Cugat no era en cap cas a nivell personal, sinó que ell actuava però algú altre prenia les decisions. I assegura que l'exalcalde de la ciutat, i conseller fins fa pocs mesos Lluis Recoder, n'havia d'estar al cas: "Jo tinc molt clar que un regidor no actua per ell mateix i sobre tot quan resulta que aquest regidor és el president del partit. I quan resulta que, com tots sabem, el senyo Recoder manava molt a Sant Cugat"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00