Domingo, 03 de Julio de 2022

Otras localidades

Homs argumenta que l'actuació de la Generalitat al cas Pallerols ve del tripartit

El conseller de Presidència explicarà al Parlament que va ser el govern de PSC, ERC i IC qui va dissenyar l'estratègia a seguir el aquest cas i ara l'executiu de Mas s'ha limitat a seguir-la, amb recuperar els diners malversats com a prioritat

El conseller de Presidència, Francesc Homs, als estudis de Ràdio Lleida

El conseller de Presidència, Francesc Homs, als estudis de Ràdio Lleida / RÀDIO LLEIDA

En una entrevista a l'Hora L de Ràdio Lleida, Homs ja ha avançat el fil argumental per defensar l'acord previ a la sentència. Diu que els advocats de la Generalitat van seguir instruccions que venien del tripartit: "Hi ha un encàrrec als advocats de la Generalitat per part del Govern tripartit. És un encàrrec que a més a més es formalitza per escrit, que és com es fa habitualment, i que demana als advocats que mirin de recuperar els diners que es van malversar. Els advocats fan la seva feina i en el moment que hi ha un acord que permet recuperar els diners, s'ha acabat la feina. El que hagués sigut inacceptable i absolutament greu és que ara, amb l'entrada del Govern de CiU, aquell encàrrec del tripartit als advocats de la Generalitat hagués canviat"

En aquesta entrevista, Homs també s'ha mostrat convençut que ERC donarà suport als pressupostos d'aquest 2013, tot i les pressions que en els últims dies llença Oriol Junqueras.

I sobre la reunió, discreta, que han de tenir properament Mas i Rajoy, diu Homs que el Govern n'espera alguna resposta, concreta, més enllà del "no a tot" de les últimes setmanes.

Mas posarà sobre la taula temes polítics i econòmics. Diu el conseller que el Dret a Decidir no és negociable, que com a molt, estan disposats a parlar de com s'exerceix. I es mostra profundament escèptic sobre les possibilitats d' arribar a un acord.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?