Sábado, 25 de Junio de 2022

Otras localidades

Sánchez-Camacho i l'exparella de Pujol Ferrusola declaren per l'espionatge

Alícia Sánchez-Camacho afirma que el Partit Popular seguirà actuant perquè s'aclareixin uns fets tan greus com són la "venda i difusió d'informació d'una conversa privada gravada de manera il.legal"

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victòria Àlvarez

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victòria Àlvarez / ACN

Sánchez-Camacho ha declarat avui davant del jutge que investiga el cas de les escoltes al restaurant "La Camarga" de Barcelona. També ho ha fet l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola han reconegut les seves veus en la gravació que els detectius de Método 3 van fer d'un dinar entre les dues dones al restaurant de la Camarga de Barcelona l'any 2010. Camacho i Álvarez, que han declarat com a testimonis, han insistit que no sabien que les estaven gravant.

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola ha definit el dinar amb Alicia Sánchez-Camacho del 2010 com una trobada entre dues amigues per parlar de coses privades, entre elles sobre els seus fills. El jutge els ha reproduït la cinta que van enregistrar els detectius de Método 3 i tant ella com Camacho han reconegut les seves veus.

L'exparella de Pujol Ferrusola i la líder del PP insisteixen que no sabien que les gravaven i confien que tot s'aclareixi. María Victoria Álvarez demana "que tot això arribi fins al final, a veure qui dimonis en està seguint, ens grava les converses, comercialitza amb elles i es dedica a fer tot això perquè això és un escàndol. No sóc ningú, sóc una persona civil, normal i corrent i que em gravin una conversa amb una amiga i vulguin comercialitzar amb això és una aberració"

De la seva banda, la líder del PP català afirmava que "aquests casos s'han d'esclarir, tant el que s'ha produït com la venda i difusió d'una informació que corresponia a una conversa"

Segons Álvarez, ni el jutge ni els fiscals els hi han preguntat pel contingut de la conversa en la que suposadament també haurien parlat de la presumpta evasió de diners per part de Jordi Pujol Ferrusola. Avui també ha declarat com a testimoni la secretaria personal del propietari de Método 3. El cas continua sota secret de sumari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?