Economía y negocios

Omplir el dipòsit de benzina a inicis de setmana ens pot estalviar 200 euros a l'any

Les companyies acostumen a baixar els preus dels carburants a inicis de setmana i els incrementen a mesura que s'apropa el cap de setmana. La teoria serveix també per al període d'inici de vacances d'estiu o l'operació sortida de Setmana Santa

Imatge d'una benzinera(ACN)

Les diferents companyies que dispensen benzina acostumen a baixar els preus a inici de setmana i els incrementen quan hi ha més previsió de mobilitat: els caps de setmana i en les operacions sortida. Cada vegada que omplim el dipòsit, la diferència entre un dia de preus més baixos i un altre de preus més alts, pot significar 4 euros de diferència.

Si omplim el dipòsit un cop a la setmana, ens podem estalviar 200 euros a l'any si triem els dies econòmics per anar a posar benzina. El president de l'Associació provincial d'estacions de Servei, Manuel Amado, reconeix que hi ha dies amb preus més baixos "i que és millor no esperar a Divendres Sant i omplir el dipòsit una setmana o 10 dies abans, depenent de l'ús que cadascú doni al cotxe"

Más información

Amado diu que són estratègies comercials de les companyies. Repsol, que és la que té més estacions de servei, marca la tendència general que segueixen la resta de marques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00