Sociedad | Actualidad

Torna la SalouFest

Enguany prop de 10.000 estudiants britànics arribaran en tres tandes. Diumenge van arribar els primers 4.500 joves, que s'estaran fins el proper 29 al municipi de la Costa Daurada on tenen programada una setmana d'activitats esportives durant el dia i en la que envairan els locals d'oci nocturn a partir del vespre

Un grup de turistes participants a la SalouFest del 2012(ACN)

Tot i la polèmica suscitada en les darreres edicions, l'Ajuntament continua defensant que es tracta d'un negoci rodó.

Aquesta setmana 4.500, la vinent 4.000 més... i encara una tercera setmana amb un miler més d'estudiants britànics. La SalouFest s'ha consolidat com una oferta esportiva i lúdica per als estudiants anglesos, que per poc més de 200 euros passen una setmana a la Costa Daurada.

De dia practicant esport, i de nit protagonitzant macrofestes pels carrers del municipi. Aquest model d'oci va aixecar les crítiques fa tres anys dels dirigents de la Generalitat, que fins i tot van amenaçar amb treure el distintiu de destinació de turisme familiar a Salou.

Más información

Però els responsables municipals asseguren que no es produeixen incidents, no entenen la polèmica, i defensen que tot plegat ajuda al sector turístic a desestacionalitzar l'activitat econòmica.

De fet, Salou fa anys que busca compaginar el sol i platja amb el turisme esportiu. El SalouFest se celebra des del 2001 i va prendre protagonisme amb la denúncia d'abús sexual d'una de les participants contra un dels seus companys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00