Sociedad

La Generalitat diu no a ampliar el límit a 130 km/h

La Generalitat rebutja de totes totes incrementar la velocitat a les autopistes i no farà cas de les indicacions que en aquest sentit puguin arribar des del Ministeri de l'Interior

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha dit en una entrevista a la SER que si la DGT amplia el límit de velocitat, tal i com està previst, la Generalitat el tornarà a situar a 120. Isern recorda que anar més ràpid equival a un augment de la mortalitat i dels ferits greus.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, assegura que prémer més l'accelerador és contradictori amb l'objectiu de reduir morts i lesions greus a la carretera. Per això, Isern ha assegurat que si la DGT augmentés la velocitat a 130, la Generalitat faria servir la seva potestat per rebaixar-la.

Más información

En la mateixa entrevista, Isern ha alertat sobre l'antiguitat del parc mòbil. Ha assegurat que buscaran a través d'Indústria quins vehicles no han passat la ITV obligatòria i no descarta fer el mateix amb les assegurances.

"No podem incrementar les velocitats!" Joan Josep Isern (01/04)

26:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130401csrcsrage_1.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00