Viernes, 01 de Julio de 2022

Otras localidades

La Generalitat diu no a ampliar el límit a 130 km/h

La Generalitat rebutja de totes totes incrementar la velocitat a les autopistes i no farà cas de les indicacions que en aquest sentit puguin arribar des del Ministeri de l'Interior

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha dit en una entrevista a la SER que si la DGT amplia el límit de velocitat, tal i com està previst, la Generalitat el tornarà a situar a 120. Isern recorda que anar més ràpid equival a un augment de la mortalitat i dels ferits greus.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, assegura que prémer més l'accelerador és contradictori amb l'objectiu de reduir morts i lesions greus a la carretera. Per això, Isern ha assegurat que si la DGT augmentés la velocitat a 130, la Generalitat faria servir la seva potestat per rebaixar-la.

En la mateixa entrevista, Isern ha alertat sobre l'antiguitat del parc mòbil. Ha assegurat que buscaran a través d'Indústria quins vehicles no han passat la ITV obligatòria i no descarta fer el mateix amb les assegurances.

"No podem incrementar les velocitats!" J. J. Isern (01/04)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?