Miércoles, 22 de Marzo de 2023

Otras localidades

Els treballadors de CatalunyaCaixa, contra 3.000 acomiadaments

Els treballadors de CatalunyaCaixa, s'han concentrat aquest migdia davant de la seu del Banc d'Espanya a Barcelona per protestar pel pla de reestructuració que Brussel.les i el Govern espanyol volen imposar a l'empresa

Els treballadors de CatalunyaCaixa protesten davant la seu del Banc d'Espanya a Barcelona

Els treballadors de CatalunyaCaixa protesten davant la seu del Banc d'Espanya a Barcelona / CC OO - FEDERACIÓ DE SERVEIS FINANCERS I ADMINISTRATIUS

El pla contempla 3.000 acomiadaments i el tancament de 450 oficines. Segons els sindicats, aquestes mesures posen contra les cordes el futur de l'entitat.

La reducció de personal i oficines que volen implantar Brussel.les i Madrid portaria CatalunyaCaixa a operar únicament en el seu territori d'origen: és a dir a Catalunya.

El 100 per 100 de la representació sindical a CatalunyaCaixa considera un clamorós error aquesta decisió perquè farà difícil que l'entitat pugui recuperar la capacitat de ser útil en un futur a la societat.

CatalunyaCaixa té 7.000 treballadors. Si acaben acomiadant 3.000 persones seria més d'un 40 per cent de la plantilla. Els sindicats han reclamat avui davant del Banc d'Espanya a Barcelona una solució negociada, amb el menor cost possible i que permeti el retorn a la societat dels diners públics que s'han hagut d'invertir a CatalunyaCaixa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?