Jueves, 30 de Marzo de 2023

Otras localidades

De Alfonso diu que es podria jutjar la Infanta Cristina com a responsable civil

El director de l'Oficina Antifrau apunta que es podria procedir contra la filla del Rei tot i que desconegués els suposats delictes del seu marit o que no l'hagués animat a cometre'ls, perquè se'n va beneficiar

El director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso

El director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso / ACN

De Alfonso, considera que la filla del Rei podria considerar-se responsable civil a títol lucratiu, la mateixa figura que es va utilitzar per condemnar Unió per finançament irregular en el Cas Pallerols.

El director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, considera que és difícil que a la Infanta se li puguin imputar els mateixos delictes que suposadament hauria comès el seu marit.

Ara bé el que no descarta de Alfonso, és que se la pugui citar al judici com a beneficiaria del patrimoni obtingut il·lícitament per Urdangarín, o el que és el mateix, que se la consideri responsable civil a títol lucratiu, la mateixa figura amb la qual es va condemnar Unió per haver-se finançat irregularment en el Cas Pallerols.

És el que deia De Alfonso en el marc d'una conferència a l'espai Primera Plana d'El Periódico, on també ha criticat la figura de l'indult.

És partidari de mantenir-lo però regulant-lo, perquè quedi clar per quins motius es concedeix. El director de l'Oficina Antifrau també ha criticat la suspensió de la declaració sobiranista del Constitucional. Igual que el govern, De Alfonso considera que l'Alt Tribunal no la pot vetar, perquè es tracta d'una declaració d'intencions i no d'una llei.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?