Miércoles, 30 de Noviembre de 2022

Otras localidades

Roca aplaudeix que Hisenda no imputi la Infanta per frau fiscal

L'advocat de la Infanta Cristina Miquel Roca, satisfet perquè un informe de l'Agència Tributària fet a petició de la Fiscalia no trobi elements per imputar la filla menor del Rei per frau fiscal

Roca aplaudeix que Hisenda no imputi la Infanta per frau fiscal

ACN

"Com ho he de veure? Bé", ha dit a les portes del seu despatx de Barcelona, després que l'informe que Hisenda presentarà en els pròxims dies atribuís la totalitat dels ingressos de la societat Aizoon al seu marit, Iñaki Urdangarin.

Roca ha assegurat que no pot donar més detalls perquè no té en el seu poder aquest informe, però ha valorat positivament el fet que no vegi indicis per imputar frau fiscal a la Infanta.

L'advocat ha insistit a deixar que la Justícia "treballi amb independència i llibertat, i faci el que estimi positiu".

Segons l'informe d'Hisenda, els ingressos d'Aizoon -propietat dels dos Ducs de Palma- corresponen única i exclusivament a tasques facturats per Urdangarin en qualitat d'assessor en uns casos o com a membre del consell d'administrador de firmes com Mixta Àfrica, Acers Bergara o Motor Ibèrica en altres.

Roca no ha volgut valorar la sortida a la llum dels correus en els quals la Infanta i el seu marit es burlen de l'expresident del Govern espanyol José María Aznar: "No vaig a opinar", s'ha limitat a dir.

De la seva banda, l'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, s'ha limitat a dir que li sembla "molt interessant" que l'informe de l'Agència Tributària encarregat per la Fiscalia no trobi elements per imputar la Infanta Cristina per un delicte de frau fiscal.

Pascual Vives ha justificat la petició d'una indemnització d'un euro per la difusió de correus íntims d'acord amb la "protecció del dret a la intimitat de tota la seva família, especialment dels nens".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?